Care 4 you  - Chantal Dotremont

De PERFECTIE van een Duitse firma !

Vianesse : vooral  gebaseerd om uw darmen te herstellen !!! Vaak zit daar "de oorzaak" van vele lichamelijke ongemakken, en dikwijls wordt daar niet voor gezorgd !

De darmen vinden we niet zo belangrijk als ons uiterlijk, nochtans is ons huid de weerspiegeling ervan
Als wij moeilijk of net te makkelijk naar het toilet moeten, vragen ze onze aandacht !!! Maar eerder niet !
We stoppen ons vol met suiker, alcohol , medicatie, ... en wij denken : ons lichaam kan dat heel goed aan ! We weten het pas als onze darmen "ZIEK" zijn of te "ZWAK"
Tanden poetsen hoeven wij ook niet te doen, maar we doen het wel omdat een gezond gebit belangrijk is ! Wat geef jij aan uw darmen ?
In de reclame zitten dan nog veel onwaarheden, bepaalde yoghurtdrankjes doen weinig of niets !!! Maar de reclame is oooo zo goed of mooi ! We zijn misleid, en onze darmen voelen niets of weinig .
Zorg voor een goede toevoer van "prébiotica" dat niet hetzelfde is dan probiotica. Deze laatste doet niets als de eerste niet aanwezig zijn in onze darmen . ..........
Kijk wat we zoal allemaal kunnen aanpakken door dagelijks een paar kauwtabletten te nemen !
..........

Darmen OK, dan zal ook uw figuur verbeteren !!! Door de juiste balans van uw darmen + het juiste eiwit te gebruiken zal uw figuur snel verbeteren !!! Centimeters gaan verminderen en uw volledige gezondheidsgevoel zal sterk verbeteren ! Reeds na twee weken voel je goed het verschil!!!!!
Wat nog leuk is uw  huid zal  mooi worden !!!!!
En nog zoveel meer ........
Kom gerust langs voor een boekje en uitleg !
Ook voor de huid heeft deze firma een eerlijk gamma ! Hoge kwaliteit voor leuke prijs !!! Iets wat ook belangrijk kan zijn .

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint