Care 4 you  - Chantal Dotremont

Magneetjuwelen /Magneetzolen & Clips

De KRACHT VAN MAGNETEN op uw welzijn van lichaam en geest !!!!

Dit verhaal startte voor mij in april 2015, en ik heb al mega veel mensen mogen en kunnen helpen !!! Heel vele kwamen al langs, vaak gestuurd door een kennis die reeds tevreden was, en samen gingen we opzoek naar de beste en snelste manier om te helpen !! Jammer dat het dikwijls pas is als geen enkel doktersadvies helpt, nochtans zou IEDEREEN een magneetje moeten dragen om lichaam EN geest gezond te houden !!!

Lees dit zeker als ook jij met iets sukkelt en tot nu toe geen oplossing voor vond .....Magneten worden reeds heel lange tijd gebruikt om verbetering/genezing te bekomen ! Reeds van 2500 v. Christus !!!
Magneten werken op onze bloedcellen en op ons zenuwstelsel.
Het GENEEST niet maar het herstelt onze eigen cellen, zodat klachten geheeld gaan worden !!!De vele verhalen die ons verteld worden wijzen aan dat pijn sterk verminderd en zelfs verdwijnt, meer energie en dat  medicatie die moet worden genomen beter wordt opgenomen en sterker gaat werken !
Zelfs bij breuken wordt heel vaak ondervonden dat NA het dragen van de magneetclip of juweel het bot sneller en beter hersteld !
Operaties genezen sneller !

Het is voor alle klachten het proberen waard, het is betaalbaar voor iedereen !

De magneten in combinatie met KOPER geven  extra werking op ontsteking (koper werkt ontsmettend en ontsteking werend)

De ENERGETIX collectie is mooi en is ook nikkelvrij ! Zelfs het dragen van deze juwelen zorgt ervoor dat allergieën ook heel sterk verminderen.

Magneet juwelen en accessoires zijn te verkrijgen voor Heren, Dames en Kids en dieren !

De sportarmbanden geven extra zuurstof opname in het bloed, dus meer uithouding, geen verzuring en heel snel herstel !!!

De magneetzolen zorgen voor EXTRA comfort ! Weg met pijnlijke voeten en benen !!!
 
 


De MAGNEETTEST !!!!
Maak een afspraak en kom langs of misschien wil je wel genieten van korting en organiseer je zelf een leuke gezellige avond, laat je vrienden/vriendinnen verbazen hoeveel krachtiger je in uw evenwicht staat MET EEN MAGNEET !Laat zeker weten als je interesse hebt voor een info avond/namiddag OF organiseer zelf een info moment met min. 5 personen waarvan u weet die ook zouden geholpen worden !U krijgt dan zeker nog een mooi gastvrouw geschenk !!!U kan ook altijd langskomen op afspraak en we bekijken wat en hoe het voor jou een hulp kan zijn !
Op FACEBOOK : Care 4 health of op CD lifestyle verschijnen met regelmaat data van infomomenten !!
Of je mag mij mailen of bellen voor een afspraak.


Is de afstand een opstakeltje dan kan je nog steeds bestellen op de webshop :

www.chantaldotremont.energetix.tv

Wanneer je uw pakket hebt gekregen kan je steeds vragen naar de tips en weetjes en ook dan help ik jou graag verder !!!


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint